Hizmetlerimiz


Tokat Termal Otel, misafirlerine birçok ücretsiz hizmet sunmaktadır. Bu hizmetler arasında, Termal Aqua Life girişi, Termal Havuz, Termal Jakuzi, Hamam, Sauna, Buhar Banyosu, Fitness Center, Bilardo, Masa Tenisi, Bagaj Odası, Açık Otopark, Uyandırma Servisi, Exchange, Bagaj Odası, Odalarda Elektronik Emanet Kasa ve Kablosuz İnternet Bağlantısı bulunmaktadır.
 
Ayrıca, ücretli hizmetler arasında araba kiralama ve transfer hizmeti, minibar, 24 saat doktor hizmeti, hemşire, bebek bakımı, yıkama ve ütü servisi, yatak açma hizmeti, 24 saat oda servisi ve langırt gibi hizmetler de mevcuttur.
 
 
 
 
 
Misafirlerin güzellik ve gençleşme ihtiyaçlarına yönelik olarak Aqua Life Güzellik Salonu hizmeti de sunulmaktadır. Bu salonda, özel güzellik ve gençleşme paketleri, anti-stres paketleri, Spa Relax Masaj, Taş Masajı, Aroma terapi masajı, Lokal ve Genel Masaj, Kese köpük Masajı, Cilt ve Vücut Bakımı gibi çeşitli masaj ve bakım seçenekleri mevcuttur.
 
Tokat Termal Otel, misafirlerine sunduğu geniş yelpazedeki ücretsiz ve ücretli hizmetleri ile herkesin tatil ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Ayrıca, Aqua Life Güzellik Salonu ile de sağlık ve güzellik konusunda misafirlerine özel hizmetler sunmaktadır.

HİZMETLER