SULUSARAY KAPLICALARI DEVREMÜLK SATIŞ OFİSİ AÇILDI


Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları satış ofisi kent merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

Kent merkezi Niksar Kavşağında Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışa Tokat İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum, Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ve davetliler katıldı.

Kaplıca hakkında bilgi veren Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun, Tokat sevdalısı olarak yıllardır eksik olduğuna inandığımız güzel bir tesisi Tokat’a ve Sulusaray’a kazandırmak yıllardır hayalini kurduğumuz bir projeydi. Bu hayalimizi gerçekleştirmek bu güne nasip oldu. Bugün burada gerçekleştireceğimiz projenin ilk etabı olan devremülk satış ofisini açmak için toplandık. İnşaatımızın ilk etabı yüzde 70anında tamamlandı. Sizlerin de teveccühü ve desteği ile 2020 Haziran ayında Tokat’ı modern bir tesisle buluşturmuş olacağız. Allah’ın bize bahşetmiş olduğu mucizevi şifa kaynağını atıl durumdan kurtarıp sizlerin hizmetine sunmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi.

Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, 1960 yılında başlamış olan Sulusaray Kaplıcaları belirli bir süre hizmet verdikten sonra 10 yıl gibi bir sürede atıl duruma düştü. Sürekli yatırımcı bekledik. Buraya yatırım yapılması için arkadaşlarımız baya bir mücadele verdiler. Bugüne kadar kimse gelmedi. Ama büyük cesaret gösteren Altunlar Gruba teşekkür ediyorum. Devremülk satışları başladı. Açılışını yapmış olduğumuz Sulusaray Kaplıcaları devremülk satış ofisimizi Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Daha sonra İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin yapmış olduğu dua ile açılışı gerçekleştirildi.