Kapalı Termal Havuz


0356 666 00 60 numaralı telefondan iletişime geçerek SPA avantajlı üyelik paketlerimizden faydalanabilirsiniz. Otel misafirlerimize ücretsiz olarak sunulan Kapalı Termal Havuz, Sauna, Buhar Banyosu, Türk Hamamı, Termal Jakuzi ve Relax Odalar, 6 yaş altı çocuklar için uygun değildir. Hizmetlerimiz 11 ay boyunca, her gün 09:00-19:00 saatleri arasında kesintisiz olarak verilmektedir.
 
Tokat Termal Bölgesi'nin suyu, dünya genelindeki en iyi 10 termal kaynağın arasında yer almaktadır. Bu özellikle, sıcaklığı, debisi ve fiziksel-kimyasal nitelikleriyle Avrupa'daki kaynaklardan daha üstün özelliklere sahip olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, Tokat Termal Bölgesi'nin coğrafi konumu, ulaşım olanakları, özellikleri ve iklimiyle de en popüler termal bölgelerden biri olarak kabul edilmektedir.
 
Suyumuzun Tuzlu Termal özellikleri sayesinde romatizmal hastalıklar ve ağrılı kas-eklem hastalıklarında ağrı kesici özelliği yüksek olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Tokat Termal Suyu, dejeneratif eklem hastalıkları, operasyon sonrası terapiler, ortopedik girişimler sonrası terapiler, travmatik yaralanmalar sonrası terapiler, egzamalar, sedef hastalığı, akneler, neurodermatitler, kalp dolaşım sistemi hastalıkları, kadın hastalıkları ve inme rehabilitasyonu gibi birçok hastalığa da iyi geldiği bilinmektedir. SPA avantajlı üyelik paketlerimizden yararlanarak sağlıklı bir termal deneyimi yaşayabilirsiniz.